2014. november 18., kedd

Elemek és a házasságok

Elemek és a házasságok

Házasságkötés elõtt állsz, de lelked mélyén motoszkál a kérdés, vajon mit mondanak kapcsolatodról a természet törvényei, az elemek? Ismered-e egyáltalán a partnered? Mikor várhatók a mélypontok? És hogy élhetitek túl? Izing Klára horoszkópjából kiderül a válasz.


A jegyek elemi felosztása

Mielőtt elemi esküvői horoszkópunkat böngésznéd, tudnod kell, hogy te és a választottad a csillagjegye szerint melyik elembe tartozik. Mindezt kikeresheted a táblázatunkból, és folytathatod az elemekben való jövőkutatást.

 

Tűz elem: Kos, Oroszlán, Nyilas
Föld elem: Bika, Szűz, Bak
Levegő elem: Ikrek, Mérleg, Vízöntő
Víz elem: Rák, Skorpió, Halak
 
 
A legjobb párosok

A tüzes és a levegős, valamint a föld és a vizes elemű a régi asztrológusok szerint a legjobb kombináció, a kapcsolatuk így alakul:

 

Tűz és levegő:



A tűz és a levegő eleműek kapcsolatában a tűz elem tulajdonosa az irányító, a házasságban neki kell viselnie a nadrágot. Ugyanis a levegős eleműek a házasságot nem veszik olyan komolyan, mint szenvedélyes, magas hőfokon izzó partnerük.

Hosszú életű lesz a kapcsolat: Ha a levegős elem színes szexuális fantáziájával a tűz elem lépést tart, és hagyja magát az ágyban elkápráztatni. A tűz elemnek a hosszú póráz elvét kell követnie, és úgy tenni, mintha a levegős elem megőrizhetné a szabadságát, mert a kötelezettséggel, a kötöttségükkel az idők folyamán komoly problémáik akadnak, és nem vágynak másra, mint szabadulni az egészből.

 

Tippünk: Álomesküvő a Nők Lapja Cafén. Kattints ide! »
A levegős elemnek fontos: A beszélgetés, és hogy végighallgassák eszmefuttatásait, vevők legyenek az ötletére. Állandóan mozgásban van, ezért ha nem tartunk vele, akkor egyedül megy el azokra a programokra, amelyek érdeklik. Egyszerre több dolog érdekli, és ezért nem képes elmélyülni igazán semmiben, inkább csak a felületen mozog mindenben az érdeklődése, viszont mindenhez hozzá tud szólni.

A szexben imádja: Az erotikus töltetű csevegést, a simogatást, a szerelmi praktikákat, és azt, ha a partnerének ápolt luxusteste van.

A tüzes elemnek fontos: Ha gyorsan a tárgyra térhet, és nem váratják. Ez az élet minden területére vonatkozik, a szexre, az étkezésre, vagy ha szeretne megvásárolni valamit. Ki nem állhatja, ha nem tud vitatkozni, a másik hallgatása megőrjíti, mert gyorsan hevül, és szeretné minél előbb az indulatait levezetni, mégpedig szócsatában.

A szexben imádja: Az önbizalommal teli partnert, aki viharosan csókol, és a teljes hódítási arzenálját beveti, amikor vele van.

Feldobja a kapcsolatot: Az érzelmi viharok izgalmat hoznak a viszonyba, amely megakadályozza, hogy teljesen unalomba fulladjon.

Legboldogabb időszakuk: 1., 5., 8., 13. évek.

Legveszélyesebb időszak: 3., 9., 12. évek.

 

 
Föld és víz:



A pár kapcsolatában a föld elem az, aki a vállára veszi a család terheit. Mindehhez megkapja a víz elem lelki támogatását, aki mindenben együtt érez vele, és a tőle telhető legnagyobb támogatást is megadja. Csodálatos párost alkotnak, egymásnak teremtette őket a sors, a kapcsolatuk általában hosszú ideig tart.

Hosszú életű lesz a kapcsolata: A föld elem nemcsak a hűséget követeli meg, hanem a változtatás is nehezen megy neki. Az idők folyamán a szokása rabjává válik, és ebből nagyon nehéz őt kimozdítani. Az erotikus vágyakat még hosszú idő után is fel tudják kelteni egymásban, és ez a kapcsolatukat megingathatatlanná teszi. Egymás tökéletes kiegészítői, hiszen a föld a szilárdságával, a megingathatatlanságával támaszt nyújt a változékony, érzelmileg túlcsorduló és sokszor bizonytalan víz elemnek.

A föld elemnek fontos: Tolerálni kell, hogy valamit mindig gyűjt, és a víz elem bármennyire is kacatnak tartja, ne dobja ki, különösen ne a tudta nélkül. Nagyon jó a megfigyelőképessége, ezért a víz elem hagyatkozhat rá, mert ő biztos, ha ismeretlen helyen jár, a kiindulópontra akkor is visszatalál. A munkában találja meg a boldogságát, amelyet a víz elemnek értékelnie kellene.

A szexben imádja: Érzéki zene, gyetyafény, pezsgő, afrodiziákumok, néhány csepp pézsmaolaj. Ez teremti meg azt az érzéki hangulatot, amelyben szívesen merül el. Imádja a hasát is, és nála az élvezet az ágyban kezdődik és az asztalnál fejeződik be.

A víz elemnek fontos: A titkait megőrizhesse, ne kutassunk utána, és ne vallassuk őt. A szépre, a szeretetre, az érzelmekre vágyakozik, a gyengédségre, hogy szavak nélkül is megértse őt a másik. Lelke mimózaszerűen érzékeny, ez az oka, hogy az elemek közül neki a legkifinomultabbak a megérzései, és azonnal tudja, ha a másik nem mond neki igazat, vagy szinte a zsigereiben érzi, hogy a szeretett személlyel – még ha nincs vele, akkor is – mi történik.

A szexben imádja: Csak semmi vad hevesség vagy lángolás. A lényeg a szexuális élet egyenletességében rejlik, valamint a tisztaságban. Csak akkor tudja elengedni magát, és levetkőzni az újra és újra felmerülő gátlásait, ha érzi, hogy a másik őszintén akarja és szereti őt.

Feldobja a kapcsolatot: Az utazások, a világjárás vagy a hosszú hétvégék, hiszen mindketten egyformán kíváncsiak a világra, és egyformán szeretnek lustálkodni.

Legboldogabb időszakuk: 2., 5., 8., 12. évek.

Legveszélyesebb időszak: 1., 3., 6., 11. évek.

 

Óriási szenvedély: tűz és a föld



A pár kapcsolatára a hatalmas csatározások a jellemzőek, amolyan se vele, se nélküle kapcsolat. A tűz elem ki nem állhatja, ha a föld anyáskodik vagy apáskodik fölötte, de érdekes módon ez csak a kezdeti időben van így. Ha a kapcsolatuk túléli a viharokat, akkor az évek múlásával a viszonyuk harmonikus, amolyan papás-mamás lesz.
 

Hosszú életű lesz a kapcsolata: Ritkán fordul elő, ha mégis, akkor ennek oka, hogy a föld elem nemcsak egyszerűen hűséges a tűz elemhez, hanem követi őt mindenben. Ugyanis a tűznek mindig új ötletei vannak, új kihívásokat keres, türelmetlen, és olyan emberre van szüksége, aki követi őt. És aki természetesen a hevülését valamennyire le tudja csillapítani – amire képes a föld –, persze nem úgy, hogy elvegye az egésztől a kedvét. A tűz elemnek pedig ügyelnie kell arra, hogy a föld elem ne érezze úgy, lerohanják, és próbálja elfogadni a kedvese kissé birtokló és kisajátító viselkedését.

A tűz elemnek fontos: Csak a célt látja maga előtt, és másra nem is kíváncsi. Sohasem néz hátra, csak előre, ritkán törődik azzal, hogy cselekedetének mi lesz a következménye. Ha valamibe belekezd, nem lát és nem hall, hiszi, hogy amit elkezd, ahhoz tehetsége van, és a szerencse is az ő oldalán áll. Azt várja, hogy a partner is támogassa mindebben.

A szexben imádja: Ha csókolni akar, nem foglalkozik azzal, hogy ki látja őt és ki nem. Ott akarja, azonnal, és nem foglalkozik a körülményekkel. Nehezen tudja gátak közé szorítani az ösztöneit.

A föld elemnek fontos: Nyugalomra van szüksége, nem szereti a váratlan helyzeteket, és az olyan meglepetéseket sem, amelyben a régi szokásain kell változtatnia. Elvárja, hogy a másik ember ne döntsön a megkérdezése nélkül semmiben, még akkor sem, ha szuperjó, kihagyhatatlan lehetőség adódik, amikor nincs idő a várakozásra. Szereti jól átgondolni a dolgokat, és megfontolni minden lépést.

A szexben imádja: Az előjátékot, amely kezdődhetne akár az asztalnál, és figyel arra, hogy diszkrét legyen. Nem szívesen teszi ki idegenek szeme elé a legintimebb pillanatait, és nem ugrik bele mindenféle kapcsolatba csak a szex miatt.

Feldobja a kapcsolatot: Ha a házasság pusztán erotikából állna, akkor minden rendben lenne. A hétköznapok egyhangúságát vagy nehézségeit úgy élhetik túl, ha pontosan beosztják, kinek mi a kapcsolatukban a feladata, mert így elkerülhetik a félreértéseket.

Legboldogabb időszakuk: 1., 4., 6., 9., 13. évek.

Legveszélyesebb időszakuk: 3., 5., 8., 10., 15. évek.

 

Kioltják egymást: tűz és víz



A tűz és a víz elem kapcsolata nagyon ritka, mert egy világ választja el őket egymástól. Ha mégis létrejön, és a víz nem oltja ki a tüzet, akkor a legnagyszerűbb eredményt érhetik el együtt az életben.

Hosszú életű lesz a kapcsolatuk: Az ellentétek vonzása alapján, mert a tűz felfedezheti az érzelmek világát, a víz pedig a saját egóját. A legfontosabb, hogy a kitartásuk meglegyen egymás iránt, és az életük során adódó megpróbáltatások ne szegjék egyikük kedvét sem.

A tűz elemnek fontos: A lobogás, a szereplés, a nyilvánosság, a saját személye, a társaság.

A szexben imádja: Viharosan ölel, nem vesz tudomást arról, hogy ezt mások is látják, akaratereje pedig a szexben is érvényesül.

A víz elem: Szereti a visszavonultságot, zárkózott, jól érzi magát egyedül, vagy kettesben a párjával, a kis családjával. Nem vágyakozik a nagy társaságra, a zajos eseményekre, és az érzéseit nem veri nagy dobra.

A szexben imádja: A romantikát, a finom csókokat, a lágy öleléseket, és kedveli az együtt alvásokat, az összebújásokat.

Feldobja a kapcsolatot: Ha mindketten külön-külön is hódolhatnak a hobbijuknak, és a barátaikkal is csinálhatnak együtt programokat.

Legboldogabb időszakuk: 3., 4., 7., 8., 11., 12. évek.

Legveszélyesebb időszakuk: 1., 2., 5., 6., 10., 14. évek.

 

Jól működik: azonos elemek házassága



Korábban az asztrológia azt vallotta, hogy az azonos eleműek házassága nem a legideálisabb, ez a szemlélet a szerzett tapasztalatok alapján megváltozott. Az azonos elemben születettek házassága rendszerint jól működik. Ugyanis ők azok, akik a kapcsolat során egyetlen pillanatra sem fognak unatkozni, hiszen egyforma a stílusuk, azonosak a nézeteik, és általában egyforma dolgokat szeretnek, azonosan gondolkodnak. Ha nézeteltérés támad közöttük, akkor az elintézési módról is egyformán gondoskodnak.
Ami veszélyes, hogy a kapcsolatuk az egyformaságuk miatt az idők folyamán unalomba fulladhat!

A legboldogabb időszakuk: 1., 2., 3., 4., 9., 14., 16. évek.

A legveszélyesebb időszakuk: 5., 6., 7., 8., 10., 11., 15. évek.

 

 
Nehézkes kapcsolat: föld és a levegő



A realista, két lábbal a földön álló föld elem, aki sokat foglalkozik a múlttal, és a megfoghatatlan, a véleményét változtató, általában a jövőbe tekintő levegő elem kapcsolata nem nevezhető könnyűnek.

Hosszú életű lesz a kapcsolatuk: Ha a levegő elem is képes lesz a föld elem tervei szerint élni. Ha együtt tervezik meg a holnapot, akkor a kapcsolat jól működhet. Általában sokáig tart, amíg a két ember lelkileg közel kerül egymáshoz, ám ha ez sikerül, akkor a szerelem hosszú távra szól, hiszen megtanulják, hogyan kell egymást szeretni.

A föld elemnek fontos: Ha a logika útján haladva magyaráznak el számára mindent, akkor megérti és el is fogadja a helyzeteket.

A szexben imádja: Lassan hódítják meg, a kedvese nem sajnálja az időt, az energiát és az ajándékokat az elcsábítására. Szereti, ha a csók hosszú, érzéki, gyengéd.

A levegő elemnek fontos: Elfogadják, amit mond, még akkor is, ha nem tudja bizonyítani, és nem kételkednek a szavában.

A szexben imádja: Világos és egyértelmű jelekre van szüksége, hogy közeledhet, és nem fogják visszautasítani. A szex közben szereti kommentálni és hallani azt, amit éppen a kedvesével együtt élveznek.

Feldobja a kapcsolatot: A kulturális élmények, a baráti társaságban együtt eltöltött idők, a nagy falatozások, és a nagy beszélgetések, a társasjátékok.

A legboldogabb időszakuk: 3., 5., 7., 11. évek.

A legveszélyesebb időszakuk: 1., 2., 4., 8. évek.

 

Harmonikus viszony: levegő és víz



A két változékony, könnyen alkalmazkodó, rugalmas elem jól kijön egymással. Annak ellenére, hogy a víz elem akkor a legboldogabb, ha valami mélyen megérinti a lelkét. Miközben a levegő elem nem igazán képes az elmélyülésre, és nem érintik meg olyan mélyen a lelkét az átélt élmények, mint a vízét. De mindketten képesek változni, és ez a kapcsolatot varázslatossá teszi.

Hosszú életű lesz a kapcsolatuk: A kapcsolatuk olyan lesz, mint a vulkán, addig, amíg a levegő elem nem érzi úgy, hogy a víz rátelepszik. A kapcsolat akkor is tartós lesz, ha a víz elem a titkait – amelyekről úgy érzi, hogy megoszthatók – elárulja a levegő elemnek, aki nagyra értékeli ezt a bizalmat. A két ember egyformán képes változtatni a véleményét, a nézeteit úgy, ahogy éppen azt az érdekük kívánja, a legjobb szövetségesei lehetnek egymásnak.

A levegő elem: Nem tartja magában a problémáját, mert tudja, ha beszél róla, akkor máris könnyebb a lelke, és nem kilátástalan az ügy. Csak legyen, aki meghallgassa.

A szexben imádja: Akkor osztja forró csókját és szenvedélyes ölelését, amikor a másik nem számít rá, és a meglepetéssel – amit ezzel a partnerének szerez – saját magát is elvarázsolja.

A víz elemnek fontos: Lágy és engedékeny ember, aki szereti, ha nagyra értékelik az érzékenységét, együttérzését és azt, ha figyelmesen hallgatja a másikat.

A szexben imádja: A fülbe súgott édes kis semmiségeket, a romantikus meséket, ha kényeztetik, ő is kényeztet.

Feldobja a kapcsolatot: A közös tanulmányok, a közös szórakozások, a közös vállalkozás. Ha a két különleges egyéniségű (változó elemű) ember remekül elszórakoztatja egész életében egymást.

A legboldogabb időszakuk: 1., 2., 3., 5., 8. évek.

A legveszélyesebb időszakuk: 4., 6., 7., 9., 12. évek.

(Nők Lapja)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése