2017. augusztus 11., péntek

Egy Őszinte Nő...


Egy Őszinte Nő,akivel sok férfi nem tud mit kezdeni!

1. Egy őszinte nő sosem fél kimondani az igazat, még akkor sem, ha azzal fájdalmat okoz magának, és másoknak, vagy ha azzal ellenségekre tesz szert. Ő mindig kimondja azt, amit gondol és amit érez.

2. Egy őszinte nő olykor nehéz kérdéseket tesz fel, ami sok férfit zavarba, vagy kényelmetlen helyzetbe hoz.

3. Egy őszinte nő mindig komoly válaszokat vár a férfitól, aminek igaznak is kell lennie.

4. Egy őszinte nő képes megfogalmazni azt, hogy mit vár egy kapcsolattól. Ne fél elmondani, hogy mik zavarják őt egy párkapcsolatban, hanem nyíltan és szabadon beszél. Ez pedig elriaszthatja a férfiakat.

5. Egy őszinte nő hisz az igaz szerelembe, és nem játszadozik senki érzelmeivel. Ezért nem marad meg egy olyan férfi mellett, akinek az érzései iránta nem tiszták.

6. Egy őszinte nő bátran beszél a múltjáról, arról, ami meghatározta eddigi életét.

7. Egy őszinte nő sosem fogja azt mondani egy férfinak, hogy szereti, ha valóban nem érez úgy az illető iránt. Nem az a nő, aki azt mondja, amit a férfiak hallani szeretnének. Egy őszinte nő mindig megmondja a férfinak azt, hogy mi a véleménye róla.

8. Egy őszinte nő akkor kér segítséget, amikor valóban szüksége van rá. Akkor fordul a férfihoz, amikor igazán támaszra van szüksége.

9. Egy őszinte nő elismeri, ha hibázott. Nem akarja tökéletesnek mutatni magát, és az igazságot sem szeretné elrejteni senki elől.

10. Egy őszinte nővel nem egyszerű az élet, de nagyon megéri vele lenni. Lehet néha makacsnak, szívtelennek, határozottnak tűnik, de ő ilyen. Viszont vele a szerelem is tiszta, hűséges és szoros lesz.
 

(Fehérvári Judit) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése